Maak een website voor gebruikers

Stel altijd de gebruiker centraal wanneer u een nieuwe site wilt laten ontwikkelen.Maak wel een plan van aanpak die rekening houd de de zoekmachine vriendelijkheid zodat deze site goed kan worden gecrawld en naderhand ook aanpassingen eenvoudig kan worden uitgevoerd die te maken hebben met website optimalisatie aspecten.

Je moet een website altijd maken die je gebruikers ten goede komt en elke
optimalisatie onderdeel moet erop gericht zijn de gebruikerservaring te verbeteren. Primair betekent dit de mens en in tweede instantie mag je een zoekmachine ook als een gebruikers zien. De een kan niet zonder de ander, of te wel het kip en het ei verhaal. Wat heb je aan een fantastich website voor een bezoeker als de vindbaarheid bedroevend is. Natuurlijk zal je op je bedrijfsnaam altijd wel naar voren komen, maar dit is slecht een visitie kaartje voor mensen die u als bedrijf al kennen en bijvoorbeeld even een emailadres of telefoonnummer wilt opvragen en zodoende contact met u op te kunnen nemen.

Maar ieder bedrijf wilt natuurlijk ook nieuwe klanten aantrekken en gevonden worden op activiteit of producten die je als onderneming in de markt aanbied. Een Maak een website voor gebruikers zoekmachine zoals Google helpt een gebruiker om snel content aan te reiken waarnaar iemand op zoek is. Dit kan heel divers zijn. Zoekmachineoptimalisatie draait om het helpen van zoekmachines bij het begrijpen en presenteren van content. Via seo technieken probeer je de waardering van deze content ( lees website ) zo hoog mogelijk te laten zijn en jouw content belangrijker wordt gezien en zodoende ook hoger wordt gepositioneerd op een bepaalde zoekterm. In vakjargon
ook wel als keyword / Long tale keyword geduid.

Voor aanvullende informatie over dit onderwerp willen wij u verwijzen naar onze website door eenvoudig de link aan te klikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *